SASTOJCI
36 čokoladnih sendvič keksa,
5 kašika istopljenog putera,
900 g krem sira,
1/3 šolje šećera,
1 kašika vanila ekstrakta,
1 šolja mleka,
1 kašika želatina.
PRIPREMA
Sendvič kekse rastavite tako da sa jedne strane imate samo kekse, a sa druge samo punjenje.
U plastičnu kesu sa zatvaračem sipajte kekse, pa ih dobro izlupajte oklagijom.
Sipajte keks u činiju, dodajte pet kašika istopljenog putera, dobro izmešajte pa prespite u kalup.
U jednu šerpicu sipajte krem sir, šećer, punjenje od keksa i vanila ekstrakt, pa sve dobro promešajte mutilicom.
Zatim u toplo mleko sipajte u želatin i dodajte to u šepicu. Neka fil još malo prokuva, pa ga sipajte u kalup preko podloge.
Preko sipajte još malo izmrvljenih keksa, pa stavite u frižider da se hladi četiri sata.
Uživajte!