SASTOJCI
500g lisnatog tijesta
500g pilećih fileta
400g gljiva
200ml kiselog vrhnja
2 jaja
1 kapula
1 češnjak
sol,papar,vegeta ,majčina dušica,vlasac
50g gaude
PRIPREMA
1. Piletinu isjecite na veće komade,začinite solju ,paprom,vegetom i crvenom paprikom.Na pinkicu maslinovog ulja popržite sa svih strana
2. Prodinstajte isto tako i gljive zajedno sa lukom i kapulom(i ovo začinite po želji,sol,papar,majčina dušica)
3. Razvaljajte dva lista tijesta,posložite jedan preko drugog u namaštenu tepsiju,odsjecite višak koji prelazi preko ruba
4. Filujte najprije sa polovinom gljiva,zatim posložite piletinu i na vrh ostatak gljiva.
5. Pomješajte jaja i vrhnje i prelijte preko nadjeva.
Naribajte malkicu gaude.
6. Sve skupa zapecite na 180 stupnjeva 40 minuta.
Dobar tek!
Izvor: coolinarika.com