Follow Us @soratemplates

” 10 MINUTA ” – punjene rolnice od teleceg mesa. Nije tacno da je kuso ono sto je brzo :)

Potrebo
4 vece snicle
100 gr kulena
100 gr svapskog sira
malo petrusina
Ostalo

 
1 jaje
malo prezle
malo brasna
malo ulja za przenje

Priprema
1.
Snicle istucite i podjelite na pola.
2.
Posebno izgnjecite sir,
3.
dodajte mu sitno sjeckani kulen i persun.
4.
Filovati svaki komad posebno,
5.


urolati , pa zakaciti cackalicama.
6.
Tako pripremljene rolnice uvaljajte u brasno
7.
zatim u jaja, pa u prezlu.
8.
Prziti na vrelom ulju.
Posluživanje
Sluziti na plitkom tanjiru uz cips preliven kecapom ili mladi przeni krompir.
Uz to posluzite zelenu salatu s rokulom. vidi sliku
Korisno :
Da bi meso ostalo socno ponovite sledeci postupak:
Uvaljajte rolnice u brasno pa u jaja pa ponovo brasno -jaja pa tek onda u prezlu.

http://www.coolinarika.com/