Sastojci
160 g Kokosovog brašna Dolcela
150 g maslaca
100 g Albert keksa
30 g šećera u prahu
sok od jednog limuna
1 žlica naribane limunove korice
100 ml slatkog vrhnja
Za kremu:
1 Parfe krema Dolcela
600 ml mlijeka
100 g čokolade s rižom
2-3 žlice limunova soka
Priprema
1.
U zdjelu stavite kokosovo brašno, dodajte omekšani maslac, šećer u prahu, mljevene kekse, vrhnje, sok i naribanu limunovu koricu.
2.
Sve dobro izmiješajte i smjesu ravnomjerno rasporedite na uljem namazan lim veličine 20×30 cm.
3.
Hladno mlijeko ulijte u visoku posudu, dodajte sadržaj vrećice parfe kreme i miješajte električnom mješalicom četiri minute.
4.
Pred kraj umiješajte limunov sok i čokoladu narezanu na manje komadiće.
5.
Kremu nanesite na pripremljenu podlogu od kokosa i stavite u hladnjak na 2-3 sata.
Posluživanje
Kocke od kokosa poslužite sa šlagom i pospite listićima badema.
Savjet
Ljubitelji kokosa mogu i u parfe kremu umiješati 2-3 žlice kokosa.