Follow Us @soratemplates

MAĐARICA NA BRZAKA TREBA VAM 10-AK MINUTA DA JE SMUĆKATE

Sastojci
    KREMASTI BISKVIT
    8 dcl vode
    20 dkg šećera
    1 margarin
    20 dkg čokolade za kuhanje
   
60 dkg sport ili pettit keksa
      PRELJEV
    5 dcl slatkog vrhnja
    20 dkg čokolde za kuhanje
    malo ruma

 
Priprema
    Kremasti biskvit
    1.
    Staviti vodu da zakipi sa šećerom.
    U vruće rastopiti čokoladu i margarin.
   


U toplu kremu lagano umiješati kekse.
    Sve izliti u pleh.
    Preljev
    1.
      Na vatri rastopiti vrhnje i čokoladu. Ne smije zakipiti. Dodati rum.
    Još vruće izliti preko vruće podloge.
    2.
    Kad se ohladi staviti u frižider.
    Rezati na kocke.