Follow Us @soratemplates

Brzinska mesna štruca

SASTOJCI
500 gr miješanog mljevenog mesa
1 vrečica podravka fant za kosani odrezak
200 gr šunke za pizzu
200 gr sira (gauda,edamac...)
1 paket lisnatog tijesta
1 jaje za premazivanje

loading...


PRIPREMA
Na lisnato tijesto stavite mljeveno meso koje ste pomiješali s fantom za kosani odrezak po mesu naslažite šunku za pizzu i sir.

Lijepo zarolajte premažite jajem i ako volite možete posipati sezamom i ispecite u pečnici na 180°C oko 40 minuta


 
loading...

možete je poslužiti i toplu i hladnu ...

Verzija sa jajima i hrenovkama

POSLUZIVANJE
POslužiti možete uz francusku salatu ili zelenu salatu...a samo punjenje možete napraviti i s šampinjonima,možete staviti unutra kuhana jaja...jednostavno samo se prepustite mašti...
Navedeni sastojci su dovoljni za dvije mesne štruce... dobar tek!!!!

Izvor:http://www.coolinarika.com/